Wednesday, August 25, 2010

Keta Kenari Aerosport Auto

Assalamualaikum...,

Entry mama kali ni adalah untuk kenang-kenangan anak2 mama di masa akan datang kiranya blog mama ni masih boleh view. Mungkin sebelum kereta mama ni akan dijual. Ingatlah bahawa kereta ni adalah hadiah abah kpd mama selepas mama keguguran pada akhir Jun 2010 hari tu. Kereta ni mmg best. Terima kasih abah. I luv u. Hihihi....bukan luv sbb dapat keta ya tapi mmg luv abah setiap masa...as my husband n my dad to my lovely kids. Emmm......mama suka keta ni sbb laju n boleh cilok2 masa mama dah lewat nak pi opis. Alahai jarak opis mama dgn rumah adalah dalam 8km. Tapi kalau dulu lagi dekat dalam 2km tak sampai kot. Sebenarnya mama dah letih bawak keta pajero abah tu sbb tinggi nak kena panjat masa nak naik keta. Tu saja. tadak sbb lain pun. Kalau ikut hati mama lagi suka bawak keta pajero tu sbb tinggi dan besaq. hihihi....org kurang rapat ngan mama..Tak apalah apa pun, mama nak save gambar kereta mama ni sebelum kena juai. Walau pun baru sangat mama guna kereta ni dan tadak apa2 pun cacat celanya kereta ni tapi tak tau la lama mana keta ni akan berkhidmat ngan kita semua.



2 comments:

  1. Hmmm... bestnya dapat hadiah kereta.

    ReplyDelete
  2. awat nak juai kliza..tukar yang lain kot..:)

    ReplyDelete